Musical Madness Music Quiz

De afgelopen anderhalf jaar hebben we een aantal keren onze Musical Madness Music Quiz georganiseerd en het was telkens een hele gezellige happening! Dit heeft ons doen besluiten om 'ons kindje' (want we hebben de quiz helemaal zelf bedacht en in elkaar gezet) wat meer aandacht te schenken in de hoop dat we het komende jaar nog veel vaker zo'n leuk event mogen organiseren.

Wat doen we precies?
Het is eigenlijk een Pubquiz, maar dan alleen maar met muziekvragen. En zeg nou zelf, de muziekronde is toch sowieso altijd de leukste ronde tijdens een Pubquiz? Nou, dat vonden wij nou ook en daarom hebben we deze Musical Madness Music Quiz in elkaar gezet! 


Wij verzorgen een complete muzikale avond; we spelen vier rondes met allemaal een eigen thema. We gebruiken geluidsfragmenten, de vragen zijn zeer uiteenlopend, maar zeker niet te moeilijk... Bovendien spelen we veel fragmenten ook live. In de pauzes, als de punten worden geteld, spelen we voor de mensen muziek uit ons eigen repertoire.
Kortom, een perfect recept voor een gezellige, muzikale avond!

Uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, buurtverenigingen, dorpsfeesten, familiefeesten, etc. 

Stuur gerust een mail voor meer informatie naar [email protected] of stuur een bericht naar 06-13731469 en wie weet zien we elkaar zeer binnenkort.